Áraink

MUNKADÍJ

Klímatelepítés: 65.000 Ft.+áfa (bruttó 82.550.-)
A tőlünk vásárolt új eszköz első karbantartása ingyenes (2 méter szerelési távolságig, 4 méteres oromzati magasságig oldalfalra, konzollal, segédanyagokkal, számlával és garanciával).

Ferde tetőre a telepítés 80.000 Ft.+áfa (101.600), az ára nem tartalmazza az állítható tetőkonzolt.

Az ár tartalmazza:
A felmérést, egy fő és egy válaszfal átfúrását, a beltéri és kültéri egység felszerelését, a klímacsövezés és az elektromos kábelezés csatornában történő kiépítését, a szerelési anyagokat (klímatechnikai rézcső, elektromos vezeték, szigetelések, cseppvízcső, kültéri vagy terasztartókonzol, kábelcsatornák, szerelési segédanyagok, munkaterület takarítása, bútormozgatás), a csövezést 2 méterig. Ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.00Ft.+áfa méterenként (bruttó 12.700.-).

Klímatelepítés falvéséssel: 65.000 Ft.+áfa (bruttó 82.550.-) plusz 15.000 Ft +áfa /méter (bruttó 19.050.-) a falban (tégla, vályog, ytong) vésett csövezés ára. Ezt a fajta telepítést főszezonban (májustól augusztusig) nem tudjuk vállalni.
Az ár tartalmazza: a fal horonymarását, a csövezés gipsszel történő rögzítését és a keletkezett sitt zsákokban történő elhelyezését.

Előcsövezésre telepítés (beltéri egységenként): 50.00 Ft.+áfa (bruttó 63.500.-)

ALPIN SZERELÉS:

Az alpinista módszereket igénylő szerelés külön árkategória, nem tartozik az alapdíjas fogalomkörbe. Az ilyen esetekben az összes körülményt figyelembe véve tudjuk meghatározni a telepítési árat, melyet az alpinista szakember bevonásával hajtunk végre.

Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű terméket helyezünk üzembe.

Minden, általunk telepített berendezésre elkészítjük a Telepítési Tanúsítványt, melyet a törvényi előírásnak megfelelően a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnak megküldünk.

Kérje felmérésünket, kollégánk felkeresi Önt és elkészítjük árajánlatunkat!

Budapesten és Pest megyei településeken a felmérés, az árajánlat készítése nettó 5.000 Ft., megrendelés esetén díjmentes.


KLÍMAKARBANTARTÁS:

  • 1 db. split klíma karbantartása: 15.000 Ft+áfa
  • 2 db. split klíma karbantartása: 27.000 Ft+áfa
  • 3 db. split klíma karbantartása: 42.000 Ft+áfa
  • Duál gép karbantartás:              25.000 Ft+áfa

Az ár tartalmazza:
A beltéri egység burkolatmegbontásos tisztítását, szükség esetén a kültéri egységnél szintén, elektromos csatlakozók és a cseppvíz vezeték átfolyás ellenőrzését, a beltéri egység fertőtlenítését, spóramentesítését, a csővezeték csatlakozási pontjainak műszeres és/vagy habképzőanyagos szivárgásvizsgálatát.