Áraink

MUNKADÍJ

Nem szerelek napi két-három klímát, csak egyet, de azt igényesen, meg és átgondoltan teszem, a tankönyvi teszteket sem kihagyva. Az is előfordulhat, hogy két napot is igénybe vesz, ha bonyolult a feladat. Az éves karbantartáskor én keresem meg az ügyfelet, nem engedem, hogy vesszen a garancia. Cégemet 11 éve alapítottam, engem jövőre is meg lehet majd találni.

Klímatelepítés: 85.000 HUF+áfa
3 méteres szerelési távolságig, 3 méteres oromzati magasságig oldalfalra, konzollal, segédanyagokkal, egy főfal átfúrással, számlával és garanciával.

Tetőre a telepítés 98.000 HUF+áfa, az ára nem tartalmazza az állítható tetőkonzolt és a kosaras emelő költségeit.
Az ár tartalmazza:
Megrendelés esetén a felmérést, egy fő és egy válaszfal átfúrását, a beltéri és kültéri egység felszerelését, a klímacsövezés és az elektromos kábelezés csatornában történő kiépítését, a szerelési anyagokat (klímatechnikai rézcső, elektromos vezeték, szigetelések, cseppvízcső, kültéri vagy terasztartókonzolt közvetlen falra vagy szigetelés után szerelve, kábelcsatornák, szerelési segédanyagok, munkaterület takarítása, bútormozgatás), a csövezést 3 méterig. Ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség (10.000 HUF)+áfa méterenként. Az elektromos bekötés vagy annak előkészítése külön megbeszélés tárgyát és képezheti.

Klímatelepítés falvéséssel: plusz 16.000 HUF+áfa /méter a falban (tégla, vályog, ytong) vésett csövezés ára. Ezt a fajta telepítést főszezonban (májustól augusztusig) nem tudjuk vállalni.
Az ár tartalmazza: a fal horonymarását, a csövezés gipsszel történő rögzítését és a keletkezett sitt zsákokban történő elhelyezését.

Előcsövezésre telepítés (beltéri egységenként): 70.000 HUF+áfa

KÉSZÜLÉK LESZERELÉSE: 18.000 HUF+áfa

Az ár tartalmazza a kül és beltéri egység leszerelését, a hűtőközeg kültéri egységbe való visszaszívatását, a csövezés és az elektromos vezetékek falbontás nélküli eltávolítását. Nem tartalmazza a készülék megsemmísítésre történő elszállítását.

ALPIN SZERELÉS:

Az alpinista módszereket igénylő szerelés külön árkategória, nem tartozik az alapdíjas fogalomkörbe. Az ilyen esetekben az összes körülményt figyelembe véve tudjuk meghatározni a telepítési árat, melyet az alpinista szakember bevonásával hajtunk végre.

Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű terméket helyezünk üzembe.
Minden, általunk telepített berendezésre elkészítjük a Telepítési Tanúsítványt, melyet a törvényi előírásnak megfelelően a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnak megküldünk.

Kérje felmérésünket, kollégánk felkeresi Önt és elkészítjük árajánlatunkat!

Budapesten és Pest megyei településeken a felmérés, az árajánlat készítése nettó 10.000 Ft., megrendelés esetén díjmentes.

A kiszállás telepítés és karbantartás esetén Budapesten és Pest vármegyében 5.000 Ft, egyéb távolságra 180Ft/km.


KLÍMAKARBANTARTÁS:

  • 1 db. split klíma karbantartása: 15.000HUF+áfa
  • 2 db. split klíma karbantartása: 28.000HUF+áfa
  • 3 db. split klíma karbantartása: 40.000HUF+áfa
  • Duál gép karbantartás:              25.000HUF+áfa
  • Ipari környezetben: 30.000HUF+áfa

Az ár tartalmazza:
A beltéri egység burkolatmegbontásos tisztítását, szükség esetén a kültéri egységnél szintén, elektromos csatlakozók és a cseppvíz vezeték átfolyás ellenőrzését, a beltéri egység fertőtlenítését, spóramentesítését, a csővezeték csatlakozási pontjainak műszeres és/vagy habképzőanyagos szivárgásvizsgálatát.